22 Kasım 2007 Perşembe

Bursa Bilgi Teknolojileri ve Eğitim Derneği Semineri

Bir dönem çokça mesai harcadığım seminer-cg'nin davetine uyarak 6 Aralık 2007 Perşembe günü Bursa Bilgi Teknolojileri ve Eğitim Derneğinde "Linux ve Özgür Yazılımlar" konulu bir seminer vereceğim. Benden önce Mustafa Akgül hoca, benden sonra ise Enver Altın konuşacak. Bu da seminerin afişi:

19 Kasım 2007 Pazartesi

mutlu yıllar Koray

Zaman ne kadar da hızlı akıyor. Sanki bir kaç ay önce bu girdiyi yazmıştım. Bu bir şeyleri kaçırıyormuşum duygusu öldürecek beni ;)

Mutlu yıllar Koray

17 Kasım 2007 Cumartesi

geleneksel ikinci özgür yazılım sobetleri

İlkini geçen sene temmuzda düzenlediğim geleneksel özgür yazılım sobetlerinin ikincisini önümüzdeki Akademik Bilişim Konferansı sırasında Çanakkale'ye gelecek olanlarla düzenleyelim diyorum. Seminerlere engel olmasın diye yine süreyi gün batımı - gece yarısı yaparız. Kaçıranlar sonradan çok dinler bu etkinliğin hikayesini, benden söylemesi ;)

15 Kasım 2007 Perşembe

ab'08

Artık haberi olmayan kalmamıştır* ama ben yine de yazayım. X. Akademik Bilişim Konferansı Çanakkale'de düzenlenecek. Daha sonra nasılsa çokça yazarım bu konuda.

Ayı Dağı - Andrew Krivak

Duvar'da dünyada tek sağ kalan kadının hikayesini okuduktan sonra Ayı Dağı'nda (dünyaya her ne olduysa artık) hayatta kalan iki kişi...