7 Şubat 2007 Çarşamba

şenlikler başlasın

Geçenlerde Onur Hocanın duyurusunu yaptığı gibi 6. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği bu yıl 3-6 Mayıs tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak. Bu sene şenlikle birlikte Linux ve Özgür Yazılım Konferansı da gerçekleştirilecek. Camia'yı bir araya getiren en büyük etkinliğimize sadece 85 gün kaldı. Şenliğe bu yıl geçen yıldan da kalabalık bir ekiple katılacağımızı tahmin ediyorum.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünün gelenekselleştirdiği Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin, bu yıl beşincisi 3-4 Mart tarihlerinde gerçekleştirecek. Özgür yazılım dünyasının tanınmış isimlerinin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte düzenleyeceğimiz seminerlerin programına buradan ulaşılabilir. Katılmak isteyenlerin kayıt yaptırması gerekiyor. Ben 45 numarayla kayıt yaptırdım.

Bu iki büyük çaplı etkinliğin yanı sıra, geçen yıl Uluborlu Bilişim Günlerini düzenleyen arkadaşımız Mehmet Süleyman YILDIRIM bu yıl da Burdur'un Bucak ilçesinde 29-31 Mart arasında Bilişim Şenliği düzenleyecek. Geçen yıl katılan arkadaşların öve öve bitiremedikleri etkinliğin bu yıl da çok başarılı geçeceğine inanıyorum. Umarım en azından dinleyici olarak katılabilirim.

2 yorum:

  1. Necdet Hocam şimdi 45 numarayla katılacağınızı yazmışsınız ama tutupda birisi bu numarayı kapıda söyleyip sizin adınıza konferanslara sızmasın. Özgür Karataş mesela :-)

    YanıtlaSil
  2. Öyle olmaz ama birden fazla kişi Özgür Karataş olarak kayıt yaptırabilir. O da tehlike sayılmaz ;)

    YanıtlaSil

Ayı Dağı - Andrew Krivak

Duvar'da dünyada tek sağ kalan kadının hikayesini okuduktan sonra Ayı Dağı'nda (dünyaya her ne olduysa artık) hayatta kalan iki kişi...