7 Nisan 2007 Cumartesi

ayrılış

Bir yıldan uzun bir süredir çalıştığım lkd seminer çalışma grubu başkanlığından ayrıldım. Geriye dönüp baktığımda harcanmış yüzlerce saat mesai, okunmuş binlerce mail (5368), yazılmış binden fazla (1487) mail görüyorum.

Seminer-cg üyeliğim sayesinde bir çok harika insanla tanıştım, birlikte çalıştım, bazılarıyla arkadaş oldum. Hiç hesapta olmayan yerlere gittim. Hatta bir de kaza yaptım.

Neymiş bu seminer-cg, ne yapıyormuş diyenler buraya bakabilirler. Tıklamaya üşenenler için ben birkaç sayı vereyim: Son şenlikten bu yana 94 seminer düzenlenmiş, 20 kişi gezici seminerler için seferi olmuş, 78 yeni seminer notu hazırlanmış, 46 kişi ilk defa lkd seminerinde konuşmuş.

Her ne kadar sonunun böyle olması berbat da olsa Doruk Fişek, S.Çağlar Onur ve M.Barış Demiray dan sonra seminer-cg'nin yükünü taşıyanlardan olduğum için mutluyum.

Kendisi nasılsa yazacaktır ama Pınar da artık seminer-cg üyesi değil.

1 yorum:

  1. Hem LKD Denetim kurulundan hem de seminer grubundan ayıralacağınızı açıklamışsınız ancak herhangi bir neden göstermemişsiniz, böyle açık bir oluşumda ben açıkçası nedeni epey merak ettim, tabi eğer çok özel değilse.

    YanıtlaSil

Ayı Dağı - Andrew Krivak

Duvar'da dünyada tek sağ kalan kadının hikayesini okuduktan sonra Ayı Dağı'nda (dünyaya her ne olduysa artık) hayatta kalan iki kişi...