26 Mayıs 2008 Pazartesi

şenliğin ardından

İzmir yerel organizasyon komitesi elinden geleni yapmıştı. Aslında komite filan dediğime bakmayın sadece 2 (iki) lkd üyesi ve hala (her nasılsa) üye olamamış 5,6 kişi tüm gayretlerini göstermişler. Bahsettiğim iki üye Oğuz Yarımtepe ve Necati Demir'dir. Buradan diğer arkadaşlara da iletmelerini dileyerek hepsine emekleri için teşekkür ediyorum. Kendisine küfreden edepsizi denize atmadığı için Oğuz'u sabrından dolayı ayrıca kutluyorum.

Bu şenlik benim gördüğüm en şenlikli şenlik olması için hazırlanmıştı. Son derece az sayıda seminer vardı ve konular ilgi çekebilecek nitelikteydi. İlk gün tiyatro gösterisi, halk oyunları ve rock konseri vardı. Bunları siz de programda okumuş ve Ege Üniversitesinin Şenliklerinin bir parçası olarak düşünmüş olabilirsiniz ama öyle değildi. Sadece bizler için hazırlanmış gösterilerdi hepsi. İkinci gün yine bizim için ayırtılmış 700 kişilik bir tekneyle iki saatlik bir tur vardı. Son gün bütün gün piknik alanındaydık ve mangalda bir şeyler yemeden önce paint ball turnuvası yapıldı. Oynayanlar ve seyredenler oldukça eğlendiler.

Ben kişisel olarak eski öğrencilerimi tekrar görmekten, Prof.Dr. Beno Kurye'yi dinlemiş olmaktan, Murat Demirten ve Coşkun Gündüz ile tanışmış olmaktan, yerel organizasyondan arkadaşlar edinmiş olmaktan son derece mutlu oldum, eğlendim. Hatta Oğuz'la o kadar gezdik ki gece yarısından önce eve gelemedik ;)

Elbette sadece iyi şeyler olmadı. Eleştirilerimi lkd-üye listesine yazdım, bu seferlik de yen içinde kalsın diyorum.

Eğer ben haziranda aday olur ve seçilirsem lkd'nin bir daha bu isimli bir etkiliği olmayacak.

edit: Nasıl olduysa fontlar acayip çıkmış, onları düzelttim. Sanırım.

6 yorum:

  1. Abi geçmiş olsun o zaman tartışmaların bu kadar sert olduğuna gerçekten üzüldüm...Anlaşılan beklediğin kadar iyi geçmemiş neyse artık bir daha ki sefere diyelim, seçimine gelince kullanacak 1 oyum varsa o da senin... Seninleyiz ;)

    YanıtlaSil
  2. Hocam yönetim kuruluna "aday olursam" ne demek, geçen sene aday olacağınızı söyledikten sonra bu sene aday olmama gibi bir lükse sahip olmamalısınız.

    YanıtlaSil
  3. Gelmek varmışş :( katılmadığım tek şenlikte kopmuşsunuz yaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Herkesin sahip olduğu lükslere elbette ben de sahibim.

    YanıtlaSil
  5. Hocam bir şeyi merak ettim. "Eğer ben haziranda aday olur ve seçilirsem lkd'nin bir daha bu isimli bir etkiliği olmayacak." Cümlesi ile neyi kast ettiniz? Seçilmeniz durumunda böyle şenlikler son mu bulacak, yoksa sadece isim değişikliği ile aynı coşku devam mı edecek?

    YanıtlaSil
  6. Coşku filan yoktu ortada. Kimse YOKTU. Ben bir daha böyle bir organizasyon olmamasından yanayım.

    YanıtlaSil

Ayı Dağı - Andrew Krivak

Duvar'da dünyada tek sağ kalan kadının hikayesini okuduktan sonra Ayı Dağı'nda (dünyaya her ne olduysa artık) hayatta kalan iki kişi...