27 Ekim 2008 Pazartesi

Yeni Belgeler

Kim için yazıyor, çeviriyoruz bilmiyorum ama bir süredir çevirdiğimiz/yazdığımız belgeleri buraya not alayım istiyorum: VPN İçin Güvenli Açılıs CD'si NASIL, SquashFS NASIL, Elle Yapılandırılmıs IPv6-in-IPv4 Tüneli NASIL, LDAP ile Kimlik Kanıtlama NASIL, Şifrelenmis Takas Alanı ve Ev Dizini NASIL, Etkin Hata Raporu NASIL, C Programcıları için Vim, IPsec NASIL, Bilgisayar Bilimi Eğitimi: Yarının Yazılım Mühendisleri Nerede?, Debian Deposu NASIL ve Yazılım Üreticileri Ürünlerini NASIL Doğrudan DEB Formatında Dağıtabilirler. Bunların yanında başta Linux IPv6 NASIL olmak üzere bir çok belgenin de çevirilerini güncelledik. Çalışmalarımız devam ediyor.

3 yorum:

  1. Şifrelenmiş Takas Alanı ve Ev Dizini NASIL belgesinde Ömer Fadıl USTA'nın gönderdiği üç düzeltmeyi yaptım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Asıl Teşekkür edilecek kişi vakit ayırıp onca yazıyı gerek çeviren gerek yeni makaleler yazan sizlersiniz. Asıl ben şahsım adına size çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ldap howto, Active Directory den başka herhangi birşeyi duymayanlar için ideal kaynak.
    hala okur okur ldap mı active directory mi diye düşünür dururum ;)

    YanıtlaSil

Ayı Dağı - Andrew Krivak

Duvar'da dünyada tek sağ kalan kadının hikayesini okuduktan sonra Ayı Dağı'nda (dünyaya her ne olduysa artık) hayatta kalan iki kişi...