5 Mayıs 2006 Cuma

hekır - bölüm 2

Daha önce hekır olmak isteyen bir arkadaşın iletilerini alıntılamış ve "Bakalım bu hikaye daha da uzayacak mı?" demiştim. Geçen pazar gelen aşağıdaki mektupla yine başladık:

efendim sizi gene rahatsız ediyorum ama size beni bir daha aranıza almanız 
için ısrar edicem.size söz veririm beni aranıza alırsanız pişman 
olmayacaksınız.LÜTFEN.


Tamam dedim bu sefer; nereye dahil olmak istiyorsanız yazın, sizi aramıza alalım. Bu teklifi kaçırmayacağını tahmin ediyordum öyle de oldu.

BEN BİR HACKER OLMAK İSTİYORUM SİZ BANA ORETİRSENİZ SEVİNİRİM


Buradaki belgede her şey ayrıntılı yazıyor, okumadıysanız okuyun, pişman olmazsınız dedim. Bunları okuyunca ben bunları istemiyorum ki filan demesini bekliyordum ama gelen yanıt şöyle oldu:

ne belgesi anlamadım bana biraz yardımcı ılmanızı istiyicem msn çalma felan 
çgretirmisiniz.


Belgeye dikkatini çekebilmek için söyle dedim: "Sizinle yazışmak giderek eğlenceli oluyor. msn çalma filan bütün bu teknikler belgede anlatılıyor, okuyun." Heyhat, belgeyi okutmanın imkanı yokmuş meğer. Son ileti şöyle:

peki bunları nerden ögrenicem sizin bana ögretmenizi istedigim için 
soruyorum onun için böyle sık sık istiyorum.peki ben bunları nasıl 
ögrenicem.


Son olarak bunları yazan kişinin yazması olduğuna ama okumasının olmadığına karar vermiş bulunuyorum. Bu iletileri gönderen arkadaş (artık ona arkadaşım diyebilirim sanırım :)) adını sanını açıkca yazan biri. Bu hikaye burada bitmeyecek biliyorum ama çok ilginç bir şeyler olmazsa onları yazmayacağım artık.

Böyle iletilerin gerçek olamayacağını düşünenlere şu adrese bir bakmalarını öneririm. Neler var, neler.

9 yorum:

  1. Ben de msn patlatmak istiyorum. Bana da yardımcı olur musunuz? Bir de hacker üyeliği istiyorum ama gold olsun. Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Bazı şakacı dostlarınız gene harekete geçmiş olabilir :p
    (Bu arada allta word verification kısmında ohaaea kelimesi çıktı. Size gelen postalarla ilişkisi olması bakımından ilginçti)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Hocam,

    Ankara'da V. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'nde sizlerle tanıştıktan sonra yazıyorum bu yorumu. Bana kalırsa sizin bu "e-posta arkadaşınız", öğrencilerinizden biri de olabilir. Hepsi son derece akıllı kişilerdi ama gözlerinden de okunuyordu istedikleri anda ne kadar muzip olabilecekleri. Aklımda bir isim bile var şüphelendiğim ama söyleyemem çünkü kanıtım yok.

    YanıtlaSil
  4. Bazılarına gökten iniyor bu, ilk vahiy gibi:
    "MSN kırmalısın" Oysa ben ilk vahiyin "OKU" olduğunu sanıyordum.

    N'olur bir gold üyelik de bana. Ön koltuklardan olsun.

    YanıtlaSil
  5. Selam benim hekır sevgilim var arkadaşlarıyla çok korkutular yok pc ni çökertcez şöle yapcaz böle yapcaz işlerine her gelmedikçe tehtitle beni korkuttular bende acaba ögrenebilirmiyim hekırlık ben pc çökertme deilde pc lerine bakmak istiyorum yani yapmasamda bilmek isterim acaba kolaymı pek pc den anlamam nerden ve nasıl ögrencem şimdiden tşk ben esra ist

    YanıtlaSil
  6. hekır olmama yardımcı olmanızı ıstıyorum ben 25 yasındayım acaba comu yaslandık bu ıs icin sızden yardım beklıyorum tam bır hekırlık ıcın bana yolgosterın lutfen.

    YanıtlaSil
  7. slm ben hekır olmayı istiyorum ama msne gıbı seyler değil daha buyuk seyler ben heycanı severim mumkunse benı aranıza alırmısınız

    YanıtlaSil
  8. ben de msn patlatmak istiyorum yardım edin

    YanıtlaSil
  9. bu hekır kulübünüz halen duruyorsa beni de alın. çok meraklıyım hekırlığa lütfen

    YanıtlaSil

Ayı Dağı - Andrew Krivak

Duvar'da dünyada tek sağ kalan kadının hikayesini okuduktan sonra Ayı Dağı'nda (dünyaya her ne olduysa artık) hayatta kalan iki kişi...